La vesprada del dia 24 de novembre va tindre lloc com estava previst i complint les mesures de seguritat establides per Salut Pública, el Capítul Extraordinari i Acte Institucional del nostre Molt Ilustre, Virtuós, Magnífic, i Lleal Capítul de Cavallers Jurats de Sant Vicente Ferrer en la parròquia castrense de Sant Domènech en el que varen prestar jurament el President d'Honor i tres nous Cavallers, es varen entregar les Medalles d'Or del Capítul i les plaques d'Honorable Cavaller Emèrit.

actinstitu2020

Foto: M. Guallart

Va començar l'acte rebent al Tinent General Cap del Quarter General Terrestre d'Alta Disponibilitat, Excm. Sr. En Fernando Garcia-Vaquero i Pradal, qui va realisar el seu Jurament com a President d'Honor del Capítul.

Els tres nous Cavallers Jurats que varen prestar jurament són N`Àngel Blanes i Espí, En Vicente Danvila i Subiza i En Francisco José Samper i Belda, les Medalles d'Or es varen entregar a En Jose Luís LLiso i Ruiz i a En Francisco Arlandis i López, aixina com les Medalles d'Or Extraordinària a Na Geneviève Pinazo i Na Maribel Molins i Font i les plaques de Cavaller Emèrit a En Ramón Martínez  i Hueso ("in memoriam"), En José Mª Boluda i Sanambrosio, i En Manuel Andrés i Alabajo ("in memoriam").

Varen presidir el Cardenal Antonio Cañizares, Arquebisbe de Valéncia i el Tinent General Cap del Quarter General Terrestre d'Alta Disponibilitat, Excm. Sr. En Fernando Garcia-Vaquero i Pradal, President d'Honor del Capítul, que varen estar acompanyats pel nostre Capellá Major En José Castillo i el Capellà Castrense En Ramón Canseco.

Varen pronunciar parlaments l'Excm. Sr. En Fernando García-Vaquero en representació dels nous Honorables Cavallers i dels condecorats, el Lloctinent General En Xavier Català i Aznar i el Sr. Cardenal N'Antonio Cañizares.

Va estar present l'Honorable Clavariesa de les Festes Vicentines, Na Immaculada Atienza i Peñarrocha representant al món vicentí, acompanyada pel Vicepresident de Junta Central Vicentina En Santiago Ruiz i Latorre.